onsdag 28. november 2012

Ingrid og det å snakke NORSK!

Jeg har gått å gledet meg til å se Ingrid utrolig lenge nå! Til dere som ikke husker/vet hvem hun er, så er det hun andre fra Norge jeg reiser med, og som bor i Villa Maria ca 1t og 45min unna. http://ovnerud.blogspot.com.ar/
Kjære Ingrid kom på fredag, og vi måtte hente henne i nabobyen rett og slett fordi det går så få/ingen busser til min bitte lille by. Dere aner ikke hvor deilig det var å snakke norsk igjen! Ja, snakker jo på skype og sant, men det eneste som blir sagt nesten er jo ''hører du meg?'' Så ja, var deilig å kunne snakke ordentlig, fortelle om hvordan vi har det, opplevelser,følelser, oppturer og nedturer og egentlig alt vi hadde på hjertet. Hun kom hit ganske sent, men vi dro allikevel til en Fiona for å spille poker med henne, Vicky, Pablo, Jesus og Maca. Etterpå spiste vi en is og så på Project X til kl 3 på natten.

Dagen etter dro vi til bassenget til Josefina for å sole oss og bade litt.(Syntes det er litt gøy at vi har det så varmt her når dere har snø der hjemme). Liten verden forresten, hun andre som var der med oss( Amelia som er søstra til Aquiles) er gym-læreren til Ingrid.



Kvelden på lørdag dro vi med guttene til ''senteret for tradisjoner'' for å spise det som var igjen av Locro som vi lagde forrige helg.




Søndag dro vi til elva og koste oss der til sent på kvelden.



Og på kvelden var det middag organisert av skolen for avgangsklassen og alle avgangsklassene helt tilbake til 1982. Jeg hadde allrede meldt meg på for å servere, så stakkars Ingrid fikk også jobbe.
Under på bildet forbereder de kyllingen til alle som skal spise. et ord: MYE


Ingrid og Josefina



Mandag var det opp og tid for litt kvikk lunsj før hun måtte dra!
 
Kvikk Lunsj!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


Ble litt most i pakken på veien hit, men smakte like himmelsk!

Alt i alt var det en fantastisk helg!!! 

Besos

1 kommentar:

  1. ahh for en helg, går lett tilbake til den ! du må uansett komme hit jør jul :D ilyily

    SvarSlett